DE DAF CF

Allround en perfect voor intensief gebruik

DAf cfAls er een truck is die overal even goed uit de voeten kan, is het de DAF CF. Op lokaal of internationaal niveau, op glad asfalt of een ruwe weg; dankzij de DAF CF-serie voelt u zich overal veilig. Van Hooft kan deze truck leveren als bakwagen, maar ook als trekker met twee, drie of vier assen. De DAF CF leent zich uitstekend voor intensief gebruik, terwijl het veelzijdige chassis buitengewoon presteert. Van de bouw tot en met distributie, van bulktransport tot en met het ophalen van huisvuil; het chassis levert altijd een topprestatie.

De DAF CF is bijzonder wendbaar en beschikt over bovengemiddelde rijeigenschappen. Het chassisontwerp, de rem- en stuureigenschappen en vering vullen elkaar uitstekend aan. De gloednieuwe motoren onderscheiden zich door hun trekkracht, terwijl de cabine comfort biedt aan iedere chauffeur. Voor meer informatie over de DAF CF-serie kunt u terecht op de website van DAF.

Ontvang bij elke DAF een Chauffeurstraining

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij Van Hooft ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-. Van Hooft adviseert Van Hooft adviseert Verkeersschool Kees van Iersel, onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en geselecteerde verkeersschool partner van DAF.DAf cf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Van Hooft met betrekking tot de bedrijfswagens van DAF of de voucher voor een DAF Chauffeursttraing? Neemt u dan contact op met:

Klaas Hobo +31(0)6 – 12 05 18 58, klaashobo@hooft.nl
Wilbert Beers +31(0)6- 51 22 39 59, wilbertbeers@hooft.nl

Kijk ook op onze website voor de laatste acties en voorraad.


< Terug