DE DAF LF

Uw distributiepartner

daf lfEen truck waarmee u gemakkelijk door de stad kunt manoeuvreren, die chauffeurs een eenvoudige in- en uitstap biedt en die over lage eigengewichten beschikt voor de hoogste laadvermogens in zijn divisie. Maak kennis met de DAF LF-serie. De geringe draaicirkel en de maximale brandstofefficiency maken van de DAF LF de perfecte partner voor distributie op stedelijk, regionaal én (inter)nationaal niveau. Een comfortabele, betrouwbare truck voor chauffeurs, een flexibel en zuinig model voor ondernemers. Vanwege het stijlvolle uiterlijk is de DAF LF-serie bovendien onmiskenbaar een uithangbord voor ieder bedrijf. Meer informatie over de DAF LF-serie vindt u op de website van DAF.

Maak nu gebruik van onze LF actie: € 59.900,- inclusief laadbak!

Klanten vertellen: Theo van Eeuwijk over zijn DAF LF

Onze klant van De Burgh Theo van Eeuwijk, mede-eigenaar van Van Eeuwijk Bedmode en www.Tafelzeilonline.com, is zeer tevreden over het gebruik van de DAF LF. In dit filmpje van DAF wordt dit goed duidelijk.

”Die korte draaicirkel is ook verdraait handig”

Theo van Eeuwijk staat al jaren, samen met zijn familie, in heel Nederland op de markt met beddengoed en tafelzeil. Voorheen reed hij in bestelwagens maar, afgelopen jaar heeft hij zijn eerste vrachtwagen bij De Burgh aangeschaft. Theo vindt het een makkelijke en comfortabele vrachtwagen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag de details.

Ontvang bij elke DAF truck een Chauffeurstrainingdaf lf

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij Van Hooft ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-. Van Hooft adviseert Verkeersschool Kees van Iersel, onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en geselecteerde verkeersschool partner van DAF. 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden bij Van Hooft met betrekking tot de bedrijfswagens van DAF of  de voucher voor een DAF Chauffeurstraining? Dan kunt u contact opnemen met:

Klaas Hobo +31(0)6 – 12 05 18 58, klaashobo@hooft.nl
Wilbert Beers +31(0)6- 51 22 39 59, wilbertbeers@hooft.nl

Kijk ook op onze website voor de laatste acties en voorraad.


< Terug