DAF Transport Efficiency

DAF Transport Efficiency start bij Van Hooft

Daf transport efficiency

Met DAF Transport Efficiency haalt u de hoogste opbrengst per kilometer. De vrachtwagens van DAF zijn betrouwbaar en hebben lage operationele kosten, waardoor u eenvoudig uw rendement optimaliseert. De Transport Efficiency komt in elk type vrachtwagen van DAF tot uiting. Of u nu kiest voor een LF, CF of XF: technische oplossingen en de professionele ondersteuning van uw DAF dealer Van Hooft, helpen u het rendement van uw onderneming te verbeteren.

Daf transport efficiencyOp vijf punten behaalt DAF Transport Efficiency resultaat:

  • lager brandstofgebruik
  • lagere operationele kosten
  • lagere belasting van het milieu
  • hogere voertuigbeschikbaarheid
  • hogere opbrengst per kilometer

Chauffeur is belangrijkste partner voor optimale efficiency 

Daf transport efficiencyDe techniek en het ontwerp van de DAF vrachtwagen worden uiteraard pas maximaal benut, wanneer ook de chauffeur optimaal presteert. De chauffeur is een belangrijke schakel wanneer het gaat om de efficiency van uw onderneming. Dankzij de interactieve ‘driving performance assistant’ worden chauffeurs beter geïnformeerd over het rijgedrag, waardoor kosten kunnen worden bespaard. Informatie over anticiperen, besparend remmen en het gerealiseerde brandstofverbruik leest de chauffeur direct op het display. De nieuwe functie Eco Mode (standaard op alle Euro 6 CF en XF modellen van DAF) bespaart brandstof, wat tegelijkertijd resulteert in een lagere belasting voor het milieu.

Kortom: iedere DAF truck presteert optimaal als dat ook voor chauffeur geldt. DAF en Van Hooft bieden chauffeurs bij aankoop van een DAF-truck een gratis extra training met een geselecteerde verkeersschool:

  • Chauffeurs leren tot 10% zuiniger rijden
  • Brandstofbesparing tot 5%
  • Vergroot veiligheid dus minder risico op schades

Efficiency start bij uw dealer

Het verbeteren van het rendement van uw DAF vrachtwagen start natuurlijk bij Van Hooft, uw DAF dealer in de regio Den Bosch. Met eersteklas onderdelen, maatwerk, optimale diagnose en preventief onderhoud ondersteunen onze deskundige medewerkers u om het maximale rendement te realiseren. Wij weten immers als geen ander hoe belangrijk efficiency voor u is. Met onze reparatie- en onderhoudscontracten wordt het stilstand-risico geminimaliseerd, daarnaast zorgt preventief onderhoud voor een hogere voertuigbeschikbaarheid, omdat bijna een derde van de stilstand met dit preventieve onderhoud wordt voorkomen.

De voordelen van een DAF vrachtwagen

De DAF vrachtwagens zijn in de loop der jaren aan veel veranderingen onderworpen. In dit filmpje van DAF is dit goed te zien en welke voordelen een DAF vrachtwagen met zich meebrengt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van DAF Transport Efficiency? Neem dan direct contact met ons op. Stel al uw vragen, wij vertellen u graag alle details.

Klaas Hobo +31(0)6 – 12 05 18 58, klaashobo@hooft.nl
Wilbert Beers +31(0)6- 51 22 39 59, wilbertbeers@hooft.nl

Kijk ook op onze website voor de laatste acties en voorraad.


< Terug