DE DAF XF

Maximale transportefficiency

DAF XFDe nieuwe DAF XF blinkt uit op het gebied van transportefficiency. Deze relatief lichte truck is een garantie voor lage operationele kosten en een optimale beschikbaarheid. De serie heeft een volledig nieuw chassis en splinternieuwe aandrijflijnen met de nieuwste motoren. Bovendien is zowel het exterieur als het interieur in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe DAF XF is beter dan ooit.

De ontwikkeling van de vernuftige DAF XF stond met name in het teken van transportprestaties, betrouwbaarheid, levensduur en een gunstig brandstofverbruik. Vanzelfsprekend is ook rekening gehouden met de Euro 6-emissienorm. Meer weten over de nieuwe DAF XF? Kijk dan op de website van DAF.

Ontvang bij elk DAF truck een Chauffeurstraining

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij Van Hooft ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-. Van Hooft adviseert Verkeersschool Kees van Iersel onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en DAF XF geselecteerde verkeersschool partner van DAF.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Van Hooft met betrekking tot de bedrijfswagens van DAF of de voucher voor de DAF Chauffeurstraining? Dan kunt u contact opnemen met:

Klaas Hobo +31(0)6 – 12 05 18 58, klaashobo@hooft.nl
Wilbert Beers +31(0)6- 51 22 39 59, wilbertbeers@hooft.nl

Kijk ook op onze website voor de laatste acties en voorraad.


< Terug