Remote Diagnostics: profiteer van ons speciale instappakket!

 

Remote Diagnostics: de applicatie voor transporteurs om op afstand foutdiagnose vast te stellen.

Van Hooft lanceert in samenwerking met ons zusterbedrijf De Burgh en Route42 een nieuwe, innovatieve applicatie voor de vrachtwagenbranche. De applicatie Remote Diagnostics maakt het mogelijk om op afstand de foutdiagnose van een voertuig vast te stellen en te beoordelen. Het is daarmee een perfect instrument om onnodige kosten door stilstand of reparaties te voorkomen.

Ontdek Remote Diagnostics nu extra voordeligbol

Ter kennismaking met de innovatieve applicatie biedt Van Hooft transportondernemingen nu tijdelijk een aantrekkelijk geprijsd kennismakingspakket met de volgende applicaties:

  • Remote diagnostics: foutdiagnose op afstand
  • Brandstofmonitoring: met deze applicatie heeft u direct inzicht in uw brandstof verbruik. Slimme parameters en tips helpen u om maximaal te kunnen besparen op uw brandstofkosten.
  • Track & Trace: verlies nooit meer een voertuig uit het oog. Met deze applicatie heeft u altijd direct inzicht in de locatie van uw voertuig. Controleer de voortgang op de route, de huidige voertuigsnelheid en kijk of uw chauffeur rijdt of rust.

Gratis hardware en installatie t.w.v. € 650,- per truck!  U betaald slechts de abonnementskosten van € 298,- per truck voor 1 jaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Nico van Beek via 073 624 46 00 of mail nicovanbeek@hooft.nl.

Waarom Remote Diagnostics?Visual van het online dashboard van Remote Diagnostics

Regelmatig komt het voor dat een vrachtwagen zijn weg niet kan vervolgen, vanwege een storingsmelding in de truck. Op afstand kan de achterliggende oorzaak vaak niet direct worden vastgesteld. Het gevolg is stilstand of een reparatie, terwijl dit niet altijd meteen noodzakelijk hoeft te zijn.

Remote Diagnostics maakt foutcodes via een universeel hard- en softwareplatform inzichtelijk in een online dashboard. Aanvullende parameters, zoals motortemperatuur en vermogensafname, geven de noodzakelijke context aan de foutcode, zodat de transporteur op afstand een adequate analyse kan maken.

Michel Schalkx, werkplaatschef bij Van Hooft: “Het is een goed hulpmiddel dat de urgentie van reparaties goed inschat. Met real time diagnostiek op afstand weet de transporteur altijd precies wat de conditie van zijn vrachtwagens is en kan hij ervoor zorgen dat de vloot optimaal beweegt.”

visual scherp remote diagnostics

Over Route42

Route42 is een jong en dynamisch bedrijf dat dat slimme oplossingen ontwikkelt met behulp van techniek en ICT, om zo de automotive markt te verduurzamen, veiliger en kostenefficiënter te maken. Door de unieke combinatie van vergaande motorkennis en ICT-expertise logo Route 42biedt Route42 niet alleen interessante inzichten, maar gaat het bedrijf juist verder om actieve oplossingen te realiseren. Route42 biedt één universeel platform waarop de meest uiteenlopende sensoren aangesloten kunnen worden. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van een scala aan apps om alle aspecten van de truck te beheren: van veiligheid tot aan diagnostiek op afstand. De connected truck. Kijk voor meer informatie op de website van Route42.


< Terug