UITNODIGING TRANSPORT COMPLEET BEURS 25 augustus 2015

Bezoek ons tijdens de Transport Compleet Beurs in Gorinchem op 1,2 en 3 september!

Transport_compleet_plaatje_225

Hierbij nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze DAF en IVECO / Fiat stand op de Transport Compleet Beurs Gorinchem op 1, 2 en 3 september (van 14.00 uur – 22.00 uur). Deze beurs wordt in de Evenementenhal Gorinchem  georganiseerd (Franklinweg 2, Gorinchem).

Breng een bezoek aan onze DAF stand (standnummer 266) en IVECO / Fiat stand (standnummer 244) en wij informeren u graag over het laatste nieuws van onze bedrijfswagens. Op de DAF stand staan wij samen met Van Tilburg – Bastianen en TTA Truckland. Samen met IVECO Schouten en Deba bedrijfswagens verwelkomen wij u in de IVECO/ Fiat stand.
Ons team is op alle dagen aanwezig en praten u graag bij over het laatste nieuws.

Gratis E-tickets
Net als eerdere jaren dient u zich wel vooraf online te registreren om gratis toegang te krijgen tot de beurs. Dit jaar is een code niet vereist. Ga naar www.evenementenhal.nl/transport-go en schrijf u daar in.

Nadat u zich online heeft geregistreerd ontvangt u per e-mail een entreebewijs. Dit entreebewijs geeft u toegang tot Transport Compleet 2015 Gorinchem voor maximaal twee personen. Per persoon wordt er via e-mail een entreebewijs ontvangen, welke uitgeprint dient te worden.

Heeft u vragen of wilt u op een ander tijdstip een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Tot ziens op de Van Hooft DAF stand (nr. 266) en/of op de Van Hooft IVECO stand (nr. 244).