DAF Good Shape

Om uw DAF in optimale conditie te houden.

Houd uw DAF truck in optimale conditie met regelmatig DAF onderhoud en originele DAF en TRP onderdelen. Wij hebben de monteurs en expertise om u te ondersteunen tegen zeer scherpe prijzen, zoals blijkt uit onze speciale aanbiedingen. Voor de volledige actie klik hier.

Profiteer van deze geweldige aanbiedingen tegen hoge kortingen! Bel ons of kom langs; wij helpen u graag. Samen zorgen wij dat uw DAF truck langer meegaat.

 

Adviesprijzen voor DAF XF- en CF-trucks van 4 jaar of ouder, geldig van 10 juli t/m 10 september 2017 bij deelnemende dealerbedrijven. Prijzen zijn inclusief couponkorting en gelden voor de specifieke beschreven servicetaken (onderdelen en montage). Prijzen zijn exclusief vloeistoffen, klein materiaal of extra werkzaamheden. Exclusief btw. Om gebruik te maken van de couponkortingen dient u zich te registreren en akkoord te gaan met de voorwaarden. De voorwaarden vindt u op paccarparts.info/maxcard/nl-NL/voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om prijzen, modellen, teksten en afbeeldingen te wijzigen. Drukfouten voorbehouden.

 

 


< Terug naar Acties