Remote Diagnostics: profiteer van ons speciale instappakket!

Remote Diagnostics: de applicatie voor transporteurs om op afstand foutdiagnose vast te stellen

Van Hooft lanceert in samenwerking met ons zusterbedrijf De Burgh en Route42 een nieuwe, innovatieve applicatie voor de vrachtwagenbranche. De applicatie Remote Diagnostics maakt het mogelijk om op afstand de foutdiagnose van een voertuig vast te stellen en te beoordelen. Het is daarmee een perfect instrument om onnodige kosten door stilstand of reparaties te voorkomen.

Ontdek Remote Diagnostics nu extra voordeligbol

Maak nu kennis met de innovatieve applicatie bij Van Hooft voor een aantrekkelijk geprijsd instappakket.

Van Hooft aanbieding. Profiteer van ons instappakket met de volgende applicaties:

  • Remote diagnostics
  • Brandstofmonitoring
  • Track & Trace

Gratis hardware en installatie t.w.v. € 650,- per truck! U betaald slechts de abonnementskosten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Nico van Beek via 073 624 46 00 of mail nicovanbeek@hooft.nl.

Waarom Remote Diagnostics?

Visual van het online dashboard van Remote DiagnosticsRegelmatig komt het voor dat een vrachtwagen zijn weg niet kan vervolgen, vanwege een storingsmelding in de truck. Op afstand kan de achterliggende oorzaak vaak niet direct worden vastgesteld. Het gevolg is stilstand of een reparatie, terwijl dit niet altijd meteen noodzakelijk hoeft te zijn.

Remote Diagnostics maakt foutcodes via een universeel hard- en softwareplatform inzichtelijk in een online dashboard. Aanvullende parameters, zoals motortemperatuur en vermogensafname, geven de noodzakelijke context aan de foutcode, zodat de transporteur op afstand een adequate analyse kan maken.

Michel Schalkx, werkplaatschef bij Van Hooft: “Het is een goed hulpmiddel dat de urgentie van reparaties goed inschat. Met real time diagnostiek op afstand weet de transporteur altijd precies wat de conditie van zijn vrachtwagens is en kan hij ervoor zorgen dat de vloot optimaal beweegt.”

visual scherp remote diagnostics

Over Route42

Route42 is een jong en dynamisch bedrijf dat dat slimme oplossingen ontwikkelt met behulp van techniek en ICT, om zo de automotive markt te verduurzamen, veiliger en kostenefficiënter te maken. Door de unieke combinatie van vergaande motorkennis en ICT-expertise biedt Route42 niet alleen interessante inzichten, maar gaat het bedrijf juist verder om actieve oplossingen te realiseren. Route42 biedt één universeel logo Route 42platform waarop de meest uiteenlopende sensoren aangesloten kunnen worden. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van een scala aan apps om alle aspecten van de truck te beheren: van veiligheid tot aan diagnostiek op afstand. De connected truck. Kijk voor meer informatie op de website van Route42.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Nico van Beek via 073 624 46 00 of mail nicovanbeek@hooft.nl.


< Terug naar Acties