DIGITALE TACHOGRAAF

Bij Van Hooft zit u goed voor een nieuwe digitale tachograaf én voor service met betrekking tot installatie en onderhoud.

Wilt u de zomertijd instellen? Klik dan hier voor de uitleg.

digitale tachnograafWilt u graag een nieuwe digitale tachograaf aanschaffen om de data van uw truck vast te leggen? Moet uw huidige tachograaf vervangen worden? Of wilt u het apparaat graag laten installeren en/of updaten? Bij Van Hooft zit u goed voor een nieuwe digitale tachograaf én voor service met betrekking tot installatie en onderhoud.

 • Wie een bestuurders- en/of bedrijfskaart wil aanvragen, kan terecht opwww.digitaletachograaf.nl.
 • Voor degenen die graag uitleg willen over hun digitale tachograaf, heeft Van Hooft een eenvoudige handleiding samengesteld. Neem contact op met één van onze werkplaatsrecepties als u de handleiding wilt ontvangen.
 • Wilt u uw tachograaf laten updaten? Ook dan kunt u terecht bij Van Hooft. We
  downloaden en installeren graag de nieuwste software, zodat u aan de wettelijke
  eisen voldoet en blijft voldoen.

Digitale uitleesservice

U kunt uw digitale tachograaf eveneens laten uitlezen bij Van Hooft. De gegevens van digitale tachografen moeten wettelijk eens in de drie maanden worden gedownload en voor bestuurderskaarten geldt een termijn van drie weken. De data die zijn gedownload moeten vervolgens minimaal twee jaar worden bewaard.
Omdat Van Hooft uw gegevens opslaat in een centrale databank, zijn uw data op elk moment bereikbaar. Via internet heeft u toegang tot de gegevens die u heeft opgeslagen en kunt u de data beheren, downloaden en analyseren. Wilt u meer informatie over de voordelen van Insight Source klik dan hierKlik hier om naar ‘Insight source’ te gaan; de digitale tachograaf uitleesservice van Van Hooft.

De digitale uitleesservice van Van Hooft biedt u een aantal voordelen:

 • U downloadt, analyseert en bewaart snel en veilig uw data.
 • U houdt zich aan de actuele wetgeving.
 • U heeft geen eigen investeringen nodig.
 • U beperkt de stilstandtijden van uw voertuig.

Wilt u graag meer weten over uw digitale tachograaf of de digitale uitleesservice van Van Hooft? Of wilt u uw digitale tachograaf laten voorzien van een update? Neem dan contact op met onze werkplaatsrecepties:

Van Hooft Den Bosch           +31(0)73 – 624 46 00, receptiedenbosch@hooft.nl
Van Hooft Veghel                  +31(0)413 – 31 25 00, receptieveghel@hooft.nl
Van Hooft Boxtel                   +31(0)411 – 61 33 00, receptieboxtel@hooft.nl


< Terug