Bestelwagens

Betrouwbare en betaalbare bestelwagens vindt u bij Van Hooft in Den Bosch, Veghel en Boxtel. De beste keuze wanneer u op zoek bent naar bestelauto’s van Fiat Professional en IVECO.

Van Hooft is een betrouwbare dealer van bedrijfswagens, waar u ook aan het juiste adres bent voor reparatie en onderhoud van uw bestelauto. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een goede autoverzekering voor uw bestelwagen.

We onderscheiden ons door scherpe prijzen en persoonlijke service. Onze bestelwagens zijn scherp geprijsd en direct leverbaar in heel Nederland. Wij bieden u de keuze uit allerlei bestelwagens van de toonaangevende merken Fiat Professional en IVECO. 

Bestelwagens Fiat Professional

Fiat Professional voldoet dankzij een uitgebreid aanbod van bestelwagens aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. Alle modellen van de range – Fiorino, Doblo, Talemto, Ducato en de Fullback – vindt u in onze showrooms. 

Bestelwagens IVECO

IVECO is een internationale speler in de transportwereld. Het Italiaanse merk ontwikkelt en produceert lichte tot zware bedrijfswagens. Ook de IVECO Daily Blue Power bestelwagenserie is verkrijgbaar bij Van Hooft.

Voor onze laatste acties, voorraad en de actuele modellen van Fiat Professional en IVECO kunt u ook onze voorraad bekijken op onze website.


< Terug

 • BESTELWAGENS VAN FIAT PROFESSIONAL

  BESTELWAGENS VAN FIAT PROFESSIONAL

  Zowel voor de beste vrachtwagens als bestelwagens zit u bij Van Hooft goed. Zo vindt u hier verschillende bestelwagens van Fiat Professional.

  Lees meer
 • Ontdek IVECO Daily Blue Power

  Ontdek IVECO Daily Blue Power

  Schone bedrijfswagens voor stedelijk transport

  Lees meer