FIAT TALENTO

Fiat Talento: uw nieuwe medewerker van het jaar!

Bij ons in de showroom! Kom snel langs om de Talento te ervaren.

De nieuwe veelzijdige Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen.
Vanaf € 18.250,-!

Talento (1)

Fiat Professional heeft een nieuwe telg in de familie: de Talento. Niet alleen wijst deze naam op een oude munteenheid, net als de rest van de Fiat bedrijfswagens. Hij maakt de naam ook waar met zijn vele talenten. Gegarandeerd wordt dit uw beste bedrijfspartner.

Het krachtige design, de compacte indeling en het ruime laadvermogen zorgen ervoor dat u efficiënter werkt dan ooit. De Talento beschikt over een grote, praktische voorruit en een korte motorkap. De voorzijde wordt getekend door horizontale lijnen, aan de achterzijde straalt hij kracht uit door een robuust design. Dit benadrukt de praktische kwaliteiten van de bedrijfswagen, zoals zijn breedte en laadkracht. Het laadvermogen is verbazingwekkend ruim, maar tegelijkertijd blijft het een compacte bedrijfswagen. Geen enkele centimeter van de Talento is onbenut gebleven.

De Talento positioneert zich in de Fiat Professional range tussen de Doblò Cargo en de Ducato. De Talento komt tegemoet aan de wensen van veeleisende klanten met een uiteenlopend assortiment:  van dubbele cabine tot platformchassis, van gesloten bestel tot personenwagenversie. De Fiat Professional bedrijfswagen is uitgerust met een betrouwbare, krachtige en slimme turbo of twin-turbo dieselmotor, met een vermogen tot maximaal 145 pk.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Fiat Talento? U kunt hem komen bekijken in onze showroom in ’s Hertogenbosch, waar u vakkundig wordt geadviseerd door één van onze verkopers. Ook kunt u contact opnemen met ons voor meer informatie.

Norbert Storm                 +31(0)6 – 51 22 39 62      norbertstorm@hooft.nl
Dorus van der Heijden    +31(0)6 – 23 78 84 61      dorusvanderheijden@hooft.nl

Bekijk onze actuele voorraad. Ook kunt u via de website van Fiat Professional digitaal extra garantie op uw Talento aanvragen.


< Terug