IVECO DAILY BEDRIJFSWAGENS

Op alles voorbereid met de nieuwe IVECO Daily Euro 6-range

iveco daily 2016

De nieuwste telg van de IVECO-familie is de Daily Euro 6-range. Al het goede van de voorgaande Euro 5-modellen is behouden en de nieuwe modellen zijn verrijkt met de nieuwste technologische snufjes. Zo zijn de Euro 6-modellen uitgerust met het Daily Business Up-systeem, uw persoonlijke assistent onderweg. Ook bespaart u dankzij duurzame componenten flink op de bedrijfskosten. Bent u benieuwd naar de nieuwe IVECO Daily bedrijfswagens? Kom ze dan snel bekijken en beleven bij IVECO-dealer Van Hooft.

De Italiaanse IVECO-bestelwagens staan garant voor hoge kwaliteit. Niet voor niets vielen voorgangers van de Daily Euro 6-range al in de prijzen, zo mocht de Euro 5-range zich ‘Van of the Year’ noemen. IVECO is een internationaal begrip, dat bewijzen ze keer op keer.

IVECO DAILT 2016 zijkant 700  IVECO DAILT 2016 bak 700

Voordelen

– Connectiviteitssysteem Daily Business Up dient als bestuurdersassistent en mobiel kantoor
iveco daily – Grootste laadvolume in zijn klasse
– Kleinste draaicirkel in zijn klasse

IVECO mengt het design van het oude naadloos met de technologie van het nieuwe. Zo heeft de Daily nog steeds het grootste laadvolume in zijn klasse en wordt de efficiëntie tegelijkertijd verhoogd met het slimme Daily Business Up-connectiviteitssysteem. Dit systeem gedraagt zich als bestuurdersassistent, met functies als het Driving Style Evaluation (DSE)-systeem, het bijhouden van geplande diensten en een directe connectie met IVECO Assistance non-stop, de 24/7 hulpdienst voor onderweg. Dit alles draagt bij het verlagen van de bedrijfskosten.

Bij de nieuwe range van de Daily staan duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel. De modellen hebben een vermogen van 120 tot 210 pk en twee viercilindermotoren met een inhoud van respectievelijk 2,3 en 3,0 liter. De EcoSwitch Pro zorgt er onder meer voor dat de Daily’s 8% zuiniger uitvallen dan de Euro 5-modellen. Door de lijnenstructuur in de grille krijgt het uiterlijk een kleine opfrisbeurt. Vijf uitvoeringen komen met een 8-traps volautomaat.  Daarnaast bespaart u tot 12% door langere intervallen op onderhoud. Zo wordt rijden nog makkelijker én zuiniger.

Bij Van Hooft kunt u terecht voor de volgende bestelwagens van iveco daily:

De Daily is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes (1545, 1900 en 2100 mm) waardoor bewegen in de laadruimte geen probleem is. De wagen blijft flexibel en wendbaar met de kleine draaicirkel van 10.5m.

iveco daily

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe IVECO Daily? Wij van Van Hooft vertellen u graag alle details. Neem dus gerust contact met ons op.

Norbert Storm                    +31(0)6 – 51 22 39 62      norbertstorm@hooft.nl
Dorus van der Heijden       +31(0)6 – 23 78 84 61      dorusvanderheijden@hooft.nl

Voor de laatste acties, voorraad en de nieuwste modellen van IVECO kunt u ook onze speciale pagina bezoeken.

 

 

 

 

 


< Terug