Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Vacatures 7 maart 2017

Werken bij de DAF Dealer van het jaar?

Solliciteren

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Wil je meteen een indruk over de Truck Academy of over werken bij ons bedrijf? Samen met de BOVAG en Truck Academy hebben we bij ons zusterbedrijf De Burgh het programma Studiecheck opgenomen.

Of stuur een open sollicitatie naar info@hooft.nl.

Dagelijks zetten de professionele medewerkers van Van Hooft zich in voor onze klanten, die al vanaf de oprichting centraal staan. We hechten veel waarde aan medewerkers die plezier hebben in hun werk en geven hen daarom veel verantwoordelijkheid. We willen medewerkers die actief meedenken, niet bang zijn om initiatief te nemen en zich kunnen ontwikkelen. Daarom hebben ze bij Van Hooft volop mogelijkheden om zich te laten opleiden.

Van Hooft biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien geven wij jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Meer weten over ons bedrijf?