Vacature leerling – monteur 23 maart 2017

VH-Narrowcasting_leerling

Dagelijks zetten de professionele medewerkers van Van Hooft zich in voor onze klanten, die al vanaf de oprichting centraal staan. Van Hooft wordt gekenmerkt door professionaliteit, een gemoedelijke cultuur en korte lijnen.

Van Hooft biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien geven wij jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn ook een van de initiatiefnemers van de Truck Academy, de opleiding voor bedrijfswagentechnicus. Al vele decennia zijn wij actief als opleidingsbedrijf, wat meerdere malen resulteerde in de landelijke titel “Leerbedrijf van het jaar”. Als opleidingsbedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan de opleiding van jonge mensen, maar doen we er ook alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden. Meer weten over ons bedrijf?

We hebben nu een vacature voor Vacaturetekst Leerlingmonteur 2017 Interesse of ken je een geschikte kandidaat? Check de Vacature Leerlingmonteur 2017.

Wil je meteen een indruk over de Truck Academy of over werken bij ons bedrijf? Samen met de BOVAG en Truck Academy hebben we bij ons zusterbedrijf De Burgh het programma Studiecheck opgenomen.