Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

125 dienstjaren! 15 maart 2018

Vorige week hebben we afscheid genomen van 4 toppers binnen Van Hooft: Rob de Gouw, Gerrit van Zandschulp, Gerrit van de Rijt en Ad Schepers. Deze 4 mannen gaan lekker genieten van hun pensioen. Uiteraard zijn ze uitgebreid in het zonnetje gezet, onder andere tijdens de receptie die vorige week plaats vond. Dat was een gezellig samenzijn ter ere van deze heren!

Rob de Gouw

In 1983 is Rob begonnen bij Van Hooft. Rob is nog een tijdje bij de buren gaan werken, maar kwam toch graag weer werken bij Van Hooft. Onze Rob was trouw in zijn taken als werkplaatsadministratie, als beheerder van onze reparatie-onderhoudscontracten en als ISO coördinator, ons kwaliteits- en milieusysteem. Rob heeft zich altijd ingezet voor collega’s door zijn bijdrage aan de Personeelsvereniging en de Personeelsvertegenwoordiging.

Ad Schepers

Ad Schepers heeft bij ons 20 jaar gewerkt als Buitendienstmedewerker voor de After Sales. Als techneut verkocht Ad niet alleen onderdelen, maar was hij ook voor onze klanten een technische vraagbaak. Vooral met betrekking tot de digitale tachograaf wist iedereen Ad te vinden. De afgelopen maanden heeft Ad zijn opvolger Stefan van Asseldonk ingewerkt en al genoten van verlof.

Gerrit van Rijt

Gerrit van Rijt heeft in totaal 49 dienstjaren gewerkt. Van Hooft heeft destijds de werkplaats activiteiten overgenomen van CHV. Gerrit is toen gestart bij Van Hooft Veghel als monteur. Zijn expertise aan Welgro bulkopleggers en expertise in lassen kwam goed van pas. De laatste jaren heeft Gerrit gewerkt als chauffeur op de routebus van ons Magazijn, waarbij Gerrit een goed visitekaartje was bij onze klanten.

Gerrit van Zandschulp

Onze Gerrit is in 1991 gestart in onze vestiging in Den Bosch. Al snel maakte Gerrit de overstap naar onze vestiging in Veghel, om toch weer terug te keren naar Den Bosch en daar te blijven tot zijn pensioen. Als monteur heeft Gerrit door zijn vakkennis bij het herstellen van schades ontzettend veel voor ons betekend. De laatste jaren is Gerrit al wat minder dagen gaan werken om zo lang mogelijk actief te blijven binnen het bedrijf.

125 jaar

Samen hebben ze 125 jaar dienstjaren opgebouwd. Veel ervaring en kennis die zoveel mogelijk is overgedragen aan hun collega’s. Wij wensen Rob, Gerrit, Gerrit en Ad veel plezier met hun pensioen. Tijd om te genieten van de vele hobby’s! Bedankt mannen.

Namens jullie collega’s en Directie.