Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Zonnepanelen voor Van Hooft ‘s-Hertogenbosch 28 juni 2018

Onlangs zijn bij onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch 340 zonnepanelen geïnstalleerd. Het installeren van zonnepanelen levert een bijdrage aan de verduurzaming van ons bedrijf in de vorm van CO2-uitstoot reductie. Daarnaast is zonne-energie ook een onuitputtelijke energiebron. In tegendeel tot fossiele brandstoffen, die niet alleen vervuilend maar ook nog eens eindig zijn. Een bijkomend voordeel van zonnepanelen is dat het een zichtbaar duurzame investering is.

 

 

De zonnepanelen hebben een totaal vermogen van 91,8 kWp (270 Wp per zonnepaneel). De panelen liggen in oost-west-opstelling, waardoor het verbruik van zelfopgewekte energie meer is dan in een zuid-opstelling. Dit resulteert in minder energiebelasting en transportkosten op elektra, en in combinatie met de SDE+ -subsidie een hoger rendement van de duurzame investering. De installatie is geïnstalleerd door Mansveld Projecten & Services en het traject van subsidie tot en met oplevering is begeleid door adviesbureau Soltronergy.

Bij Van Hooft zijn we dagelijks bezig met Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Meer weten hoe we dat aanpakken? Lees hier verder.