Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

IVECO lanceert de Daily Limited Edition om de 40ste verjaardag van het voertuig te vieren 23 oktober 2018

De Daily Limited Edition, ‘500 speciaal ontworpen voertuigen’, viert de lange succesvolle geschiedenis van de Daily, het verleggen van de grenzen van innovatie en het integreren van de evoluerende eisen van klanten om vandaag de dag de kampioen van duurzaamheid te worden.

Hannover, 19 september 2018

IVECO presenteert op de IAA Commercial Vehicles 2018 een Limited Edition van de New Daily om de 40ste verjaardag en de titel van Van of the Year 2018 te vieren – de meest recente bekroning in de reeds indrukwekkende internationale prijzenkast van de Daily.

De Daily Limited Edition bestaat uit 500 Daily’s op maat gemaakte en gepersonaliseerde voertuigen  speciaal ontworpen om deze belangrijke mijlpalen te herdenken. Het beschikt over een exclusief dashboardontwerp gebaseerd op tekeningen van de drie Daily generaties die geschiedenis hebben geschreven, samen met gepersonaliseerde badges en stickers die het thema herhalen. Deze voertuigen zullen te koop zijn bij IVECO-dealers in heel Europa.

Pierre Lahutte, IVECO Brand President, gaf commentaar: “Sinds de lancering in 1978 is de Daily altijd al een productfamilie geweest die naar de toekomst kijkt. Het heeft altijd al geweten hoe de behoeften van onze klanten zich zouden ontwikkelen en is vandaag de dag de voorloper in de industrie naar duurzaam transport. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze belangrijke mijlpaal in de geschiedenis te vieren met een Limited Edition gebaseerd op de Daily Blue Power, de duurzame familie die vooruitloopt op de toekomst met de meest geavanceerde diesel en alternatieve tractietechnologieën.

1978: De lancering van de Daily

Toen het in 1978 werd gelanceerd, zorgde de Daily voor een revolutie in het lichte commerciële transport met zijn van vrachtwagens afgeleide chassis met tractie achteraan en onafhankelijke voorwielophanging, die het zijn unieke veelzijdigheid, betrouwbaarheid en efficiëntie geven. Sindsdien heeft de Daily zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld om aan de veranderende behoeften van de klanten te voldoen, waarbij hij altijd trouw is gebleven aan zijn DNA. Het bedrijf heeft het voortouw genomen met zijn efficiënte en milieuvriendelijke technologieën, aangezien deze eisen steeds kritischer zijn geworden voor de transportsector. Tot op heden loopt het bedrijf voorop in duurzaamheid met het unieke concept van de Daily Blue Power: een voertuigfamilie die transporteurs bevrijdt van de eisen aangaande milieuvoorschriften en de titel “International Van of the Year 2018” heeft gekregen.

Doorheen de lange geschiedenis heeft het bedrijf een groot commercieel succes gekend en heeft het over de hele wereld talrijke onderscheidingen in de wacht gesleept. De meer dan 3 miljoen Daily voertuigen, geproduceerd op 3 continenten, die in 110 landen op de weg zijn, getuigen van de populariteit van deze familie en de uitzonderlijke capaciteit om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten over de hele wereld.