Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Rens van Kasteren viert 40 jarig jubileum bij Van Hooft 23 oktober 2018

Op 17 Oktober 2018 vierde Rens van Kasteren zijn 40 jarig jubileum bij Van Hooft. Op deze dag ging Rens rond met Bossche bollen in de Van Hooft vestigingen in Den Bosch, Veghel en Boxtel. En natuurlijk wordt Rens ook in het zonnetje gezet met een passend cadeau, namelijk een weekendje naar de Efteling met zijn vrouw en (klein)kinderen. En dat is iets waar je Rens erg blij mee maakt, tijd met zijn familie net als de fijne woensdagmiddagen met de kleinkinderen.

Werkzaam bij Van Hooft sinds 1978

Op 17 Oktober 1978 begon hij als 16 jarig mannetje in de werkplaats in Schijndel waar hij zowel in de werkplaats, bij de receptie en het magazijn te vinden was. Het was echt een familie aangelegenheid, want ook zijn broer en oom waren in de werkplaats te vinden als werkplaats chef en pompbediende.

 

Vanaf 1981 verhuisde hij naar Den Bosch na een diensttijd van welgeteld 2 maanden. Later volgde in 1989 nog een verhuizing naar Boxtel, waar hij vervolgens 25 jaar heeft gewerkt. Uiteindelijk kwam Rens weer 3 dagen terug bij de vestiging in Den Bosch en combineert hij dit met 2 dagen in Veghel. Hier werkt hij fulltime, maar dan met een uurtje minder per dag zoals hij dit zelf zegt. 

Ook heeft Rens vele collega’s opgeleid in het magazijn. Samen met collega’s Ewald en Cor regelt hij dat het magazijn er altijd goed bijstaat en alles geregeld wordt.

 

Wij wensen Rens veel plezier in de Efteling met zijn vrouw en (klein)kinderen.