Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

HOOFT op MEGATRUCKSFESTIVAL. KOMT U OOK? 3 december 2018

15 en 16 december in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch

Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2016 vindt alweer de 4e editie van het Mega Trucks Festival plaats. Dit is een evenement voor vrachtwagenchauffeurs, hun gezin en alle geïnteresseerden in trucks en transport. Het is een mix van vrachtwagens, demonstraties van diverse truckmerken, opleiding, werk, scholing en entertainment.

Wat is er te doen?

  • De laatste truckinnovaties
  • Trucksshows en demo
  • Live muziek; dit jaar is ook weer Radio NL aanwezig met verschillende artiesten
  • Kinderanimatie: draaimolen, schminken of uitleven op het springkussen, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet.
  • Chauffeursmarkt
  • Opleiding: bij Code95 Academie Nederland kun je terecht met vragen over opleidingen en werken in deze speciale transportsector.

Onze Van Hooft showstraat tijdens het Mega Trucks Festival heeft inmiddels een goede bekendheid opgebouwd. In de Van Hooft showstraat 2018-editie gaan wij weer de mooiste DAF-trucks van onze klanten laten ‘shinen’ (er is dit jaar plaats voor max. 22 trucks dus wij gaan er, ook dit jaar weer, iets speciaals van maken). Komt u ook? Team Van Hooft.

 

Openingstijden:

Zaterdag 15 december: van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 16 december: van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie:

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK  ’s-Hertogenbosch
Tel: 0031 (0)73 629 39 11

Voor meer informatie kunt u de website van Mega Trucks Festival bezoeken.