Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Vacature voor magazijnmedewerker Den Bosch 12 december 2018

Dagelijks zetten de professionele medewerkers van Van Hooft zich in voor onze klanten, die al vanaf de oprichting centraal staan. We hechten veel waarde aan medewerkers die plezier hebben in hun werk en geven hen daarom veel verantwoordelijkheid. We willen medewerkers die actief meedenken, niet bang zijn om initiatief te nemen en zich kunnen ontwikkelen. Daarom hebben ze bij Van Hooft volop mogelijkheden om zich te laten opleiden.

Van Hooft wordt gekenmerkt door professionaliteit, een gemoedelijke cultuur en korte lijnen. Meer weten over ons bedrijf?

We hebben nu een vacature voor Magazijnmedewerker Den Bosch. Interesse of ken je een geschikte kandidaat? Solliciteer dan nu.