Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Kies voor gereviseerde onderdelen 14 januari 2019

Het beste alternatief voor nieuwe onderdelen: betrouwbare gereviseerde onderdelen met dezelfde garantie als bij nieuwe onderdelen. Dat is verantwoordelijk, slim en kostenbesparend!

Revisie – het verantwoorde alternatief

Zelfs onderdelen van de allerhoogste kwaliteit hebben geen onbeperkte levensduur. Wanneer een product het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, is het tijd om het te vervangen door vergelijkbare componenten – maar dat hoeven niet altijd nieuwe onderdelen te zijn. De gereviseerde onderdelen van DAF bieden exact dezelfde betrouwbaarheid en hebben dezelfde garantieperiode. Bovendien zijn de onderdelen ook gedekt door DAF ITS. De prijs daarentegen is beduidend lager, om de totale eigendomskosten laag te houden. U vermindert zelfs het gebruik van grondstoffen. Technici van DAF voeren het noodzakelijke demontagewerk uit, zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt schoongemaakt en controleren op zelfs de kleinste scheurtjes. De onderdelen worden gereviseerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en materiaal dat niet wordt hergebruikt, wordt veilig en zorgvuldig afgevoerd en gerecycled.

Wij hebben als DAF Dealer heeft een breed scala aan onderdelen beschikbaar, van remstellers, dynamo’s en verstuivers tot roetfilters, luchtcompressoren, short en long blocks en zelfs complete motoren en versnellingsbakken. Het gebruik van gereviseerde onderdelen is niet alleen voordelig, u bent ook verzekerd van de kwaliteit van de onderdelen, omdat we de echte DAF Garantie hebben. DAF werkt met een onderdelensysteem waarbij defecte onderdelen via ons naar DAF worden gestuurd. Naast de kostenvoordelen en het milieuaspect, is een ander voordeel dat u niet hoeft te wachten tot het onderdeel is gerepareerd, omdat wij of DAF het meestal gewoon op voorraad hebben. Uw truck kan dus in no time weer veilig de weg op, in de wetenschap dat de vervangende onderdelen net zo betrouwbaar zijn als DAF Originele onderdelen. Dit zijn twee zwaarwegende voordelen, want zelfs in deze florerende economie heeft de transportsector te maken met kleine marges.

VERSNELLINGSBAKKEN EN DIFFERENTIEELS

Heeft u problemen met de versnellingsbak of differentieel van uw bedrijfswagen? Schakel Van Hooft in en u kunt binnen no time de weg weer op!

Wij leggen het probleem bloot en kunnen u dankzij onze ruime ervaring altijd helpen met deskundig en eerlijk advies. Ook dealers in de omgeving van Den Bosch, Veghel en Boxtel die onvoldoende kennis in huis hebben over versnellingsbakken en differentieels kunnen bij ons terecht voor service.

Waarom een beroep doen op de service van Van Hooft?

  • Uw wensen vormen uiteraard altijd het uitgangspunt.
  • Van Hooft beschikt over gebruikte, betrouwbare onderdelen met een uitstekende levensduur en van de beste kwaliteit.
  • We hebben de beschikking over de juiste kennis zorgen er daarom voor dat u snel weer de weg op kunt.
  • Omdat de kosten op voorhand worden begroot, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
  • Van Hooft levert tal van versnellingsbakken en differentieels in diverse uitvoeringen.

Garantie

De onderdelen van Van Hooft zijn grondig onderzocht en gereinigd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de conditie. Bij het grootste gedeelte van de differentieels en versnellingsbakken bieden we u bovendien een speciale LenGo-garantie van twaalf maanden!

Reviseer uw versnellingsbak en bespaar kosten!

Benieuwd naar de Revisie van de Versnellingsbak? In dit blogartikel geven wij u een exclusief kijkje in onze werkplaats.

Contact

Heeft u problemen met uw versnellingsbak of differentieel? Neem dan contact op met één van onze werkplaatsrecepties:

Van Hooft Den Bosch           +31(0)73 – 624 46 00, receptiedenbosch@hooft.nl
Van Hooft Veghel                  +31(0)413 – 31 25 00, receptieveghel@hooft.nl
Van Hooft Boxtel                   +31(0)411 – 61 33 00, receptieboxtel@hooft.nl