Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

DAF TRUCK SALES AWARD & GOLDEN AWARD 13 februari 2020

Van Hooft wint DAF Trcuk Sales Award & Golden Award
Ons verkoopteam! Van links naar rechts: Bram van Stiphout, Klaas Hobo, Harm Bax, Marijntje Feijen, Wilbert beers, Guido van Stiphout, Antoine van Dijk en Rene Caris.

Van Hooft heeft de Truck Sales Award 2020 gewonnen. Als DAF dealer zijn we natuurlijk zeer vereerd met deze onderscheiding en trots op ons gehele team van medewerkers. Zij maken iedere dag het verschil!

Daarnaast hebben we bij de internationale bijeenkomst de DAF Golden Award in ontvangst mogen nemen. Deze prijs komt ons toe vanwege ons constant hoge prestatieniveau op alle vlakken van het dealerbedrijf.

Deze prijzen zijn een erkenning voor onze prestaties tijdens de afgelopen jaren, die continue op een hoog niveau blijven. In 2019 zijn we benoemd tot DAF International Dealer van het jaar. In 2018 ontvingen we ook al een Golden Award en zijn we benoemd tot DAF Service Dealer van het jaar. In 2017 en 2014 waren we ook al DAF Dealer van het Jaar in Nederland.

Iedereen binnen onze organisatie weet dat er voor u als klant maar één ding telt: een maximale beschikbaarheid van uw wagenpark. Vanzelfsprekend willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u ons hebt gegeven. Het succes van ons bedrijf hangt tenslotte af van tevreden klanten die we iedere dag onze diensten mogen aanbieden.

Directie Van Hooft