Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Onze nieuwe accountmanager Michiel Prinsen 30 april 2020

Geachte relatie,

via deze weg willen wij u graag voorstellen aan onze nieuwe accountmanager Michiel Prinsen. Michiel Prinsen heeft onlangs de taken overgenomen van Norbert storm, die na 18 jaar bij Van Hooft een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Wij bedanken Norbert voor de mooie resultaten de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.Voor een aantal van onze klanten is Michiel Prinsen al een bekend gezicht. Michiel was namelijk al van 2008 tot 2012 werkzaam in dezelfde functie bij Van Hooft. Samen met Dorus van der Heijden vormt hij het nieuwe team voor bestelwagens van Fiat Professional en IVECO.

Onze accountmanagers staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden over onze modellen, de inrichting van uw bedrijfswagen, onze voorraad, acties, lease en verzekering.

Dorus van der Heijden, 06 – 23 78 84 61 of dorusvanderheijden@hooft.nl
Michiel Prinsen, 06 –  51 22 39 62 of michielprinsen@hooft.nl

Team Van Hooft