Fiat Professional Bedrijfswagenweken: 0% rente

Rijd binnen 10 dagen weg in uw nieuwe bedrijfswagen 

Tijdens de Bedrijfswagenweken kunt u heel veel voorraadvoordeel in uw zak steken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Fiat Talento Luxe Dubbele Cabine vanaf € 22.500,-. We hebben een mooie selectie voertuigen voor u klaar staan. Dus tel uit uw winst. En rijd er binnen 10 dagen in weg! Het kan, tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken!

0% rente bij financiering op alle voorraad!

Als ondernemer wilt u niet alleen een bedrijfswagen die bij uw mobiliteitsvraag en transportbehoeften past. Hij moet het ook goed doen in uw portemonnee. En dat is tijdens de Bedrijfswagenweken zeker het geval. Omdat u bovenop het voorraadvoordeel ook kunt profiteren van …0% rente bij financiering op alle dealervoorraad! Het loont dus zeker de moeite om in maart naar ons toe te komen. De koffie staat klaar.

Ook als u nog niet aan vervanging toe bent

U bent nog niet aan vervanging van uw bedrijfswagen(s) toe? Maar u wilt nu al wel profiteren van de Fiat Bedrijfswagenweken? Dat kan! Met Fiat EasyLease. U rijdt er eind dit jaar, of begin volgend jaar, in weg. Maar pakt nu al uw voordeel. Hoe precies? Vraag uw dealer tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken t/m 31 maart.

Bekijk ook onze andere acties van Fiat Professional.

Kom nu langs, we vertellen u graag alle details!

U kunt contact met ons opnemen via deze pagina of contact op via:

Norbert Storm
073 – 62 44 600, 06 – 51 22 39 62 of norbertstorm@hooft.nl.

Dorus van der Heijden
073 62 44 600, 06 23 78 84 61 of dorusvanderheijden@hooft.nl

Bekijk onze actuele voorraad.

Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. De actie is niet van toepassing op actual versies, Fiorino Easy Pro en Ducato Pro Edition en loopt tot 31 maart 2018.


< Terug naar Acties